Нестандартни ел. мотори и задвижвания

Получавате конкретни конструктивни решения за Вашите специфични изисквания!

При нас ще намерите специални ел. двигатели и специални решения за трифазни електродвигатели и еднофазни ел. двигатели – от отделни мотори до малки и големи серии. Предлагаме ел.двигатели за бетонобъркачки, телфери, вентилатори, гаражни врати, подопочистващи машини, помпи и други. При нас ще намерите електродвигатели с висока енергийна ефективност. 

 

Ние предлагаме потопяеми електромотори, безкорпусни двигатели и стандартни двигатели, редукторни двигатели, електродвигатели с интегрирано управление, синхронни двигатели с постоянни магнити, ел. двигатели за помпи, ел. двигатели за метало- и дървообработващи и подопочистващи машини, спирачни двигатели, електродвигатели с повишен клас на защита IP56 / IP66 / IP67, двигатели за повишена температура на околната среда и други.

Специалните механични и електрически специални конструкции са нашата сила.

Допълнителна информация и техническите параметри на нашите електрически двигатели можете да намерите по-долу. За специални запитвания, моля, свържете се с нас по имейл.

 

Тук може да разгледате част от индустриите, в които намират приложение нашите електродвигатели и задвижвания. За всяка индустрия сме качили примерни електромотори, които може да произведем, както и да модифицираме по желание на нашите клиенти.


Ние не можем всичко, но можем много. Нашите специалисти са на Ваше разположение. Вие имате проблем? Ние може би можем да предложим решение за него.